Logo de la Diputación de Castellón Logo de Promoció Ceràmica

V Concurso Cerámica en Crudo

V CONCURS D'ESCULTURES CERÀMIQUES "CERÁMICA EN CRUDO"

L'objecte de les presents Bases, és la regulació de la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, per l'Excma. Diputació provincial de Castelló, de la V edició del Concurs “Ceràmica en Cru” per a beneficiaris privats durant l'exercici econòmic 2021.

L'Excma. Diputació Provincial de Castelló convoca en règim de concurrència participativa diverses accions de suport destinades a entitats privades que suposen iniciatives que desenvolupen projectes de promoció econòmica a la província. El sector ceràmic és un dels sectors productius més importants a la nostra província i per això es considera imprescindible donar suport institucional al mateix fomentant el seu ús per a afavorir la seua visibilització a fi de perseguir un efecte multiplicador de la seua incorporació.

En aquest concurs es fusiona l'art amb la ceràmica, volent donar suport a tots els artistes plàstics i per descomptat la difusió a la seua obra, que serà al seu torn el premi que s'atorgarà al guanyador de la Cinquena edició del Premi “Som Ceràmica” mèrit a la Innovació del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes.

Les obres escultòriques que es presenten tindran una temàtica lliure.

El jurat podrà efectuar quants esments d'honor considere oportunes, sense cap dotació econòmica.

Termini de presentació de sol·licituds fins al 3 de setembre de 2021.

CARTEL CERAMICA EN CRUDO