Anar a la Web de la Diputació de Castelló
Arranca el CRU VII
Dona principi la sèptima edició del Concurs Ceràmic de Regeneració Urbana, CRU. Termini obert fins al 24 de maig.
Més informació
6ª Jornada Vigilancer
Dijous que ve 11 d'Abril tindrà lloc en el *Paranimf de la *Uji la sexta edició de la jornada Vigilancer. Reconeguts experts en IA ens comptaran l'últim aplicat a diferents camps de la indústria com a disseny, innovació, procés, màrqueting.
Més informació
V PREMI ATC IMPULSA
L'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics presenta la cinquena edició del Premi *ATC Impulsa al millor projecte de recerca i desenvolupament aplicat a la ceràmica, dotat cadascun amb 1.000 €.
Més informació
CeramiCS
CeramiCS és una iniciativa de la Diputació de Castelló i el Col·legi Territorial d'Arquitectes de Castelló (CTAC) l'objectiu dels quals és l'elaboració d'una base de dades especialitzada en obres arquitectòniques i espais urbans on s'utilitzen revestiments ceràmics com a protagonistes dins de l'àmbit de la província de Castelló.
Més informació

BENVINGUTS AL PORTAL WEB
DE PROMOCIÓ CERÀMICA

La Diputació de Castelló considera imprescindible donar suport institucional als sectors productius més importants de la província amb l'objectiu de continuar generant noves oportunitats al nostre territori. Entre ells, la indústria ceràmica ha estat i és un dels motors vitals de l'economia provincial i de la creació de riquesa i ocupació.

Per això, treballem per a fomentar l'ús del producte ceràmic castellonenc com un material de primera qualitat amb enormes possibilitats en la seua aplicació.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador