Logo de la Diputación de Castellón Logo de Promoció Ceràmica

Actualidad

La Diputació de Castelló destina una subvenció de 5.000 euros per als premis ‘ATC Impulsa’

La Diputació de Castelló destina una subvenció de 5.000 euros per als premis ‘ATC Impulsa’
El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, en la presentació dels premis 'ATC Impulsa'.
15 de Junio de 2022

El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, assisteix a la presentació de la quarta edició dels guardons a la formació de tècnics ceràmics

 El diputat provincial de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, ha assistit hui a la presentació de la quarta edició dels premis ‘ATC Impulsa’, uns guardons que organitza l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) per a reconéixer la formació i la investigació en el procés ceràmic i per als quals la Diputació de Castelló ha destinat una subvenció de 5.000 euros.

Huguet ha manifestat que «l'aposta per la formació i investigació és la clau perquè la ceràmica continue avançant i aconseguisca nivells d'excel·lència als quals s'està arribant a la província de Castelló». «Des dels cicles formatius, la formació professional i els estudis superiors s'està fent una labor encomiable per a formar grans professionals i, precisament la formació, és un repte que no hem d'abandonar ni descurar», ha afegit Huguet.

El diputat provincial també ha assenyalat la importància de la formació perquè «ells i elles són el futur de la ceràmica i, no n'hi ha dubte, que el futur d'aquest sector passa, necessàriament, per la superació de no pocs reptes que cal afrontar amb preparació».

«Per això, des de la Diputació de Castelló, creiem en els premis ‘ATC Impulsa’, creiem en aqueixa aposta per la formació i la investigació i, per això, hem materialitzat aqueix suport amb una subvenció de 5.000 euros», ha conclòs.

Descarrega les bases