Anar a la Web de la Diputació de Castelló

El Pati de les Aules acull la presentació de la Campanya de Donació d’Òrgans i Teixits 2023 d’ALCER Castalia

El Pati de les Aules acull la presentació de la Campanya de Donació d’Òrgans i Teixits 2023 d’ALCER Castalia
2 de Juny de 2023

El Pati de les Aules de la Diputació de Castelló ha acollit una roda de premsa amb motiu de la presentació de la Campanya de Donació d’Òrgans i Teixits 2023 de l’Associació de Persones amb Malaltia Renal i Trasplantades de Castelló i en la que la Diputació de Castelló ha col·laborat.

L’Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals de la Província de Castelló, ALCER Castalia, va començar el passat dijous 1 de juny amb jornades de sensibilització entorn de la donació d’òrgans i teixits en la plaça de les Aules i que romandrà fins demà 3 de juny.

Durant els dos dies de jornades i des de primera hora del matí, tindrà lloc activitats lúdic-educatives. Així mateix, els assistents podran visitar l’Arbre de la Donació, així com rebre informació sobre la donació d’òrgans i teixits. “La labor d’Alcer Castalia ens enorgulleix molt, propiciant que vinguen tot tipus de persones i sobretot xiquets i xiquetes, això és una pedra més per a tindre un alt nivell de donació, això significa que a la nostra província hi ha un gran nivell de solidaritat” ha declarat el president, José Martí.

A l’acte han acudit el gerent de l’Hospital General, Ramón Pons; el president de l’Associació ALCER Castalia, Juan Doménech; la vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta i el president de la Diputació José Pasqual.

ALCER Castalia és una associació provincial sense ànim de lucre amb més de 40 anys lluitant per la qualitat de la vida de les persones amb malaltia renal i les seues famílies, millorar la seua adaptació a la malaltia i als tractaments, prevenir i visibilitzar la insuficiència renal crònica i sensibilitzar a la societat sobre la importància de la donació d’òrgans.

Actualment, atén a més de mil pacients renals a través dels seus serveis i activitats, realitza accions de divulgació i sensibilització en la societat i reivindica els drets de les persones afectades. ALCER Castalia lidera i assumeix les campanyes de donació d’òrgans de la província de Castelló, augmentant any rere any el nombre de carnets de donants.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador