Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló es posa a la disposició del ITC-AICE per a col·laborar amb el sector ceràmic

La Diputació de Castelló es posa a la disposició del ITC-AICE per a col·laborar amb el sector ceràmic
27 de Juliol de 2023

El diputat provincial de Promoció Ceràmica, Vicente Pallarés, s'incorporarà al Consell Rector del ITC-AICE divendres que ve, 28 de juliol.

Castelló, 26 de juliol de 2023

El diputat provincial de Promoció Ceràmica, Vicente Pallarés, ha mantingut la primera reunió amb el director i el president de ITC-AICE Gustavo Mallol i Juan Vicente Bono, respectivament. El diputat s'incorporarà al Consell Rector de l'Associació d'Investigació de les Indústries Ceràmiques divendres que ve 28 i com ha comentat, “des de la Diputació de Castelló ens posem a la disposició de l'Institut de Tecnologia Ceràmica per a col·laborar amb el sector ceràmic”.

Durant la trobada, el diputat Vicente Pallarés ha mostrat el seu interés i ha posat en valor la labor investigadora dels qui treballen en la R+D+I per a la ceràmica i els ha traslladat la total predisposició de la Diputació per a col·laborar amb “un sector que és motor de l'economia de la nostra província i pel qual hem de continuar treballant i crear sinergies perquè continue en la línia del progrés i creixement”.