Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló i l’ITC avaluen la Intel·ligència Artificial en una jornada centrada en la incorporació d'esta tecnologia a la indústria ceràmica

La Diputació de Castelló i l’ITC avaluen la Intel·ligència Artificial en una jornada centrada en la incorporació d'esta tecnologia a la indústria ceràmica
11 d'Abril de 2024

L'UJI acull la sexta edició de la jornada Vigilancer i, sota el lema ‘IA: Transforma el teu hui, definix el teu demà’, s'ha debatut sobre “com la intel·ligència artificial està transformant la nostra manera de treballar i com podem aprofitar-la des d'este mateix instant per a definir el nostre futur”, ressalta el diputat de Promoció Ceràmica, Vicente Pallarés.

La Diputació Provincial de Castelló i l'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) han avaluat la Intel·ligència Artificial en una jornada centrada en la incorporació d'esta tecnologia vital a la indústria ceràmica.

El Paranimf de la Universitat Jaume I ha acollit la sexta edició de la jornada Vigilancer. Així doncs, sota el lema ‘IA: Transforma el teu hui, definix el teu demà’, s'ha debatut sobre “com la intel·ligència artificial està transformant la nostra manera de treballar i, el més important, com podem aprofitar-la des d'este mateix instant per a definir el nostre futur i generar noves oportunitats per al sector ceràmic i per a la nostra província”, ha ressaltat el diputat de Promoció Ceràmica de la institució provincial, Vicente Pallarés.

El diputat provincial ha sigut l'encarregat de donar la benvinguda a les més de 300 persones representants d'empreses ceràmiques i d'altres sectors, així com també a estudiants tant de l'UJI, com d'altres centres, que han participat en esta nova edició de Vigilancer, “una jornada d'aprenentatge i reflexió sobre un tema de suma important en el panorama actual com és la Intel·ligència Artificial”, ha destacat Pallarés.

En este sentit, Vicente Pallarés ha manifestat que “l'elecció de la temàtica de la Intel·ligència Artificial per a esta edició de Vigilancer és un reflex de la nostra visió cap al futur” i ha posat l'accent que “esta jornada camina en sentit d'aportar nous recursos, ferramentes i estratègies per a incorporar esta tecnologia a la nostra indústria ceràmica, i impulsar la competitivitat del sector”.

I, en este camí cap a la innovació, les noves tendències i de cara al futur, la jornada Vigilancer ha comptat amb la presentació de la nova imatge de la pàgina web de la plataforma Vigilancer, desenvolupada pel ITC amb la col·laboració de la Diputació de Castelló. “Els canvis i millores de la web esperem que convertisquen esta ferramenta en un recurs fonamental per a les empreses ceràmiques, permetent-los accedir a informació estratègica de manera ràpida, útil i eficient”, ha expressat el diputat provincial.

D'esta manera, Vicente Pallarés ha enaltit la iniciativa Vigilancer i ha assegurat que este projecte “s'ha consolidat com un valuós instrument d'intel·ligència competitiva, detectant, analitzant i interpretant tendències, evolucions i necessitats del sector ceràmic, i en un entorn canviant i líquid com el que vivim ens ajuda constantment a avançar-nos i detectar les possibles amenaces ràpidament i d'eixa forma ajudar en la presa de decisions, clau en el món empresarial”.

Així, el diputat de Promoció Ceràmica ha mostrat el ferm compromís de la Diputació amb esta iniciativa i ha aplaudit l'incansable compromís i la col·laboració, tant del ITC com de l'UJI per a l'organització d'este esdeveniment. “Esta aliança estratègica entre institucions és un clar exemple de com podem unir forces per a generar més oportunitats, desenvolupament i economia a la nostra província”, ha expressat Pallarés.

Finalment, el diputat de Promoció Ceràmica ha assegurat que “des de la Diputació de Castelló, continuarem sent un aliat indispensable del sector ceràmic, promovent la innovació i apostant fermament per fer de Castelló, terra de ceràmica, un referent internacional, un pol d'atracció de talent i un generador d'oportunitats per a tots”. “Reafirmem el nostre compromís amb el sector ceràmic i amb l'èxit de la nostra província”, ha enaltit Vicente Pallarés.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador