Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló implanta els plans d'emergència en els centres de treball

La Diputació de Castelló implanta els plans d'emergència en els centres de treball
6 de Juny de 2024

Empleats públics del Palau Provincial i Noves Dependències participen en simulacres d'evacuació coordinats pel servici de prevenció de riscos laborals.

La Diputació Provincial de Castelló implanta els plans d'emergència en els centres de treball. Empleats públics del Palau Provincial i Noves Dependències han participat durant esta setmana en simulacres d'evacuació, coordinats pel personal del servici de prevenció de riscos laborals.

Com ha explicat el diputat de Recursos Humans, “este tipus d'accions contribuïxen a aconseguir uns espais de treball més segurs i preparats per a afrontar eventuals situacions d'emergència”.

Els exercicis, en els quals també ha participat el personal alié a la Diputació que es trobava present en els edificis, han consistit a simular un suposat incendi en instal·lacions de risc, implicant una evacuació total dels edificis. En el procés d'evacuació han intervingut els diferents equips d'intervenció, alarma i evacuació, tots ells treballadors públics, que prèviament han sigut formats en Prevenció i Extinció d'incendis amb la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador