Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló mostra el seu compromís amb la indústria ceràmica de la província en el Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic

La Diputació de Castelló mostra el seu compromís amb la indústria ceràmica de la província en el Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic
16 de Novembre de 2023

El diputat de Promoció Ceràmica, Vicente Pallarés, participa en la dessetena edició que es desenvolupa durant el dia de hui i demà divendres a l'Auditori i Palacio de Congressos de Castelló.

La Diputació Provincial de Castelló mostra el seu compromís amb la indústria ceràmica de la província en el Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic.

El diputat de Promoció Ceràmica, Vicente Pallarés, ha participat en l'obertura del XVII Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic que es desenvolupa durant el dia de hui dijous 16 i demà divendres 17 de novembre a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Sota el lema ‘Més enllà de la indústria 4.0’, la dessetena edició congregarà durant estes dues jornades a més de 300 experts de tot el món per a debatre sobre les tendències tecnològiques i científiques més avançades en la indústria ceràmica. Un congrés clau per a posar en valor noves eines amb les quals les empreses de la província de Castelló puguen ser més competitiva.

La Diputació Provincial de Castelló col·labora amb l'Associació de Tècnics Ceràmics (ATC) tant per a l'organització d'este congrés com per als premis ATC Impulsa, un certamen que posa de manifest l'aposta per la formació entre els tècnics ceràmics i el desenvolupament de treballs de recerca relacionats amb el procés ceràmic, abordant tant aspectes tècnics com de disseny.

El diputat de Promoció Ceràmica ha posat en valor el treball i implicació dels tècnics ceràmics i els ha definit com a “vertaders mags de l'art de l'art i la ciència, transformant senzills materials en obres mestres”. Vicente Pallarés ha continuat expressant que “la vostra dedicació i habilitats són la clau per a crear el llegat de la ceràmica, un testimoni que continua en el temps i posa en valor el talent a la nostra província”.

Durant la seua intervenció, el diputat de l'àrea ceràmica ha incidit en què la institució provincial “estarà sempre al costat de la ceràmica, perquè ajudar al taulell és ajudar a la nostra província i als castellonencs, i sempre serem l'altaveu davant de la resta d'institucions per a fer arribar les necessitats i demandes del sector”.

Vicente Pallarés ha remarcat la importància de crear sinergies. “Junts afrontarem els desafiaments amb valentia i determinació i ens assegurarem que la indústria ceràmica de Castelló continue prosperant i liderant el camí cap a un futur pròsper i sostenible”, ha finalitzat el responsable de Promoció Ceràmica de la Diputació Provincial de Castelló.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador