Logo de la Diputación de Castellón Logo de Promoció Ceràmica

Actualidad

La Diputació de Castelló i l'UJI impulsen el Premi a l'Excel·lència Acadèmica per a l'estudiantat del Màster en Tecnologia Ceràmica

La Diputació de Castelló i l'UJI impulsen el Premi a l'Excel·lència Acadèmica per a l'estudiantat del Màster en Tecnologia Ceràmica
El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, la vicerectora d'Estudis i Formació Permanent de l'UJI, Isabel García Izquierdo, i els directors del màster, José Luis Amorós y Gustavo Mallol.
2 de Junio de 2022

L'administració provincial aportarà 5.000 euros per als expedients guanyadors i la Jaume I s'encarregarà de realitzar la convocatòria

El diputat provincial de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, i la vicerectora d'Estudis i Formació Permanent de la Universitat Jaume I (UJI), Isabel García Izquierdo, han mantingut una reunió per a mostrar el compromís de la Diputació de Castelló amb l'UJI i impulsar un conveni de col·laboració entre dues institucions en l'organització del Premi a l'Excel·lència Acadèmica per a l'estudiantat del Màster en Tecnologia Ceràmica. A la reunió també han assistit els directors del màster, José Luis Amorós i Gustavo Mallol.

El premi tindrà una dotació econòmica de 5.000 euros a repartir entre els dos millors expedients acadèmics del màster, d'acord amb els criteris de valoració que s'establiran en la convocatòria. «Amb això, la Diputació de Castelló pretén reconéixer l'esforç en la formació com a valor fonamental per a l'excel·lència professional en el sector ceràmic, el qual, en última instància, es beneficia de la seua vàlua tècnica», ha explicat Huguet.

«L'UJI està fermament compromesa amb el desenvolupament del seu entorn social i aposta per unir llaços amb les institucions i el teixit empresarial», ha comentat Isabel García Izquierdo. "Aquest guardó reconeixerà el treball de l'estudiantat, però també del professorat que imparteix el màster, per això agraïm a la Diputació el seu suport a la iniciativa en aquest sector crucial de l'economia provincial», ha afegit.

La Universitat Jaume I s'encarregarà de realitzar la convocatòria, la difusió entre l'alumnat que es matricule al setembre, així com de la resolució, concessió i justificació de la subvenció per a l'organització del premi que s'entregarà en 2023, després de finalitzar el curs acadèmic. Per la seua part, correspondrà a la Diputació de Castelló l'aportació econòmica de la present subvenció i un membre de l'entitat provincial formarà part de la comissió de valoració i seguiment.

El Màster en Tecnologia Ceràmica de la universitat pública de Castelló és l'únic màster d'aquestes característiques que existeix en el territori espanyol per a formar professionals en la gestió dels diferents processos de fabricació de materials i rajoles ceràmiques.