Logo de la Diputación de Castellón Logo de Promoció Ceràmica

Actualidad

Ximo Huguet mostra la seua confiança en la capacitat del sector ceràmic en matèria de control tèrmic i ambiental d'edificis i ciutats

Ximo Huguet mostra la seua confiança en la capacitat del sector ceràmic en matèria de control tèrmic i ambiental d'edificis i ciutats
El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, en l'acte de presentació oficial del Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic Qualicer 2022.
23 de Mayo de 2022

El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, ha volgut mostrar hui novament la proximitat i voluntat de suport de la Diputació de Castelló cap a sector ceràmic de la província en l'acte de presentació oficial del Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic Qualicer 2022. En la seua intervenció ha reiterat «la nostra voluntat de treballar junts per a abordar amb èxit els reptes i oportunitats als quals en matèria de transició energètica ha de fer front la principal indústria de la província». Un sector que «és eminentment de Castelló, ja que ací s'elabora el 95% de la producció espanyola».

Huguet ha lloat la vocació innovadora de les empreses del sector del taulell i les relacionades amb aquest, a les quals ha animat «a continuar avançant per la senda de la investigació», en la qual, segons ha dit, «som pioners». És un camí que «les nostres empreses coneixen bé, que porten molt temps recorrent i en el qual cal perseverar per a incorporar nous productes i noves funcionalitats en nom d'un nou i sostenible confort tèrmic i ambiental en edificis i ciutats.